divendres, 11 de novembre del 2016

Reunió del Comitè Unitari de Personal del mes de novembre

El dimecres, 9 de novembre, es va reunir el Comitè Unitari de Personal. Com darrerament, aquestes reunions ordinàries (establertes al reglament de funcionament del Comitè) tenen més que res un caràcter informatiu, sense cap presa de decisions, més enllà d'acordar presentar alguna instància reclamant la convocatòria de la Mesa de Negociació o la Comissió Paritària.

A la reunió es van comentar bàsicament temes de formació i salut laboral. El protocol que s'età preparant per a sol·licitar cursos, els criteris que es fan servir per autoritzar formació o denegar-la als agents de la Policia Local i el flux d'informació cap a la plantilla i cap al representant laborals són qüestions que es van comentar.

Pel que fa a salut i seguretat laboral, es va informar sobre les darreres visites del tècnic de prevenció (Casal Infantil i Brigada), la compra de les armilles per a la Policia Local o la neteja de la pista del Poliesportiu Antonio García Robledo, que s'ha deixat de fer a mà, però que l'informe del tècnic de prevenció deixa la porta oberta a que es pugui tornar a realitzar manualment (amb la sobrecàrrega de feina que suposa i les posteriors baixes laborals que això provoca)

La secció sindical de la UGT va informar sobre la reunió que va mantenir amb el regidor de Serveis Municipals.

Us convidem a llegir l'acta de la reunió que podeu trobar a la intranet municipal.